Zakelijke fotografie

We leven in een tijd waarin social media een belangrijke rol speelt en waardoor een goede profielfoto essentieel is voor een professionele presentatie. Als fotograaf maak ik daarom ook zakelijke portretfoto’s op locatie of in mijn studio. Dit kunnen formele foto’s zijn maar uiteraard ook spontane. Ik maak graag een serie die vertelt wie jij bent en wat je doet.

Voor bedrijven maak ik reportages. Branding shoots, projecten, evenementen dit is een greep uit de mogelijkheden die je bedrijf goed in beeld kunnen brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je graag de mogelijkheden.

Zakelijke fotografie

Profielfoto

Een mooie profielfoto draagt bij aan een professionele presentatie. In een ontspannen sfeer maak ik een serie foto’s in mijn studio. De uitstraling bepalen we samen waardoor de foto’s perfect toepasbaar zijn. Voor LinkedIn vraagt een foto immers een andere aanpak dan die voor het Intranet van je bedrijf of het bedrijfsmagazine.

Het is mogelijk om een visagiste in te zetten, geef dit even aan bij je boeking.

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie op locatie

Zakelijke fotografie vraagt vaak een andere aanpak en voorbereiding. Daarom is het belangrijk dat het gebruik van de foto’s vooraf duidelijk is. Tijdens een intakegesprek bepalen we daarom de verwachtingen en uiteindelijke aanpak. Sfeerfoto’s van het bedrijf, branding, projecten of evenementen er zijn veel mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over.

Kijk voor foto’s in de zorg op mijn website Zorgfotograaf. Hier vind je meer informatie over mijn aanpak en brede ervaringen met het maken van foto’s voor zorgondernemers en instellingen.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Laat je gegevens achter en ik vertel je er alles over:

Vraag informatie aan
 • Ik wilde graag een paar portretfoto's in zwart wit hebben van mijzelf. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat, ze zijn erg mooi geworden.

  Astrid is snel en vakkundig. Vind het moeilijk om goed op foto's te staan, maar daar had Astrid totaal geen moeite mee; ze wist zo met mij te kletsen dat ik mij ontspande en ze hele mooie foto's kon maken. Echt de beste versie van jezelf, zeg maar. Ik heb ook voor de lol een aantal van de foto's op Facebook gezet en heb heel erg veel complimenten gekregen.
  Kortom, ik ben erg tevreden. Super.

  Meer...
  SaskiaSaskiaZe zijn erg mooi geworden
 • Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. Astrid heeft precies datgene in huis waar je op hoopt als je portretfoto's laat maken: naast goede materialen veel enthousiasme, een persoonlijke aanpak, oog voor detail en gevoel voor timing. Dit heeft tot een heel mooi resultaat geleid.

  Meer...
  AleidaTop
 • Je hebt heel veel tijd voor me genomen en de laatste foto’s zijn de foto’s die ik uiteindelijk gebruikt heb, dus dat was je extra tijd absoluut waard. Thanks

  Meer...
  AlcanneAlcanneAbsoluut waard
 • De opdracht was één of meer leuke, herkenbare profielfoto (’s ).
  De samenwerking verliep uitstekend. Ik vind Astrid een heel aardige, spontane en tegelijkertijd zeer professionele vrouw.
  Het resultaat? Mooie en ook leuke foto’s.
  Erg goed getroffen!

  Meer...
  Praktijk voor psychodynamische psychotherapiePraktijk voor psychodynamische psychotherapieMoooooooi!
 • Astrid maakte op mij een zeer vriendelijke en professionele indruk. Supergoed Ik vond het erg knap dat ze in korte tijd een vertrouwde sfeer wist te creëren. Ik ben ook heel erg positief over het resultaat. Ik kom graag terug, wellicht om iets te leren over fotografie!

  Meer...
  Kolthof AdviesKolthof AdviesSupergoed
 • Ik was er zenuwachtig om foto's te laten maken. Het is zeker niet mijn hobby. Astrid gooide alles in de strijd om mij op mijn gemak te stellen en daar is zij zeker in geslaagd. Wat ik ook heb gewaardeerd, is het feit dat Astrid echt alle tijd neemt en niet na half uurtje aangeeft dat de tijd voorbij is. Ze gaat net zo lang door totdat zij de goede foto's heeft gemaakt. Ik ben erg blij met mijn foto's. Dankjewel, Astrid! Keep up the good work!

  Meer...
  AnitaAnitaTop!
 • Astrid heeft de gave om je direct op je gemak te voelen. Hierdoor worden de foto's erg ontspannen en natuurlijk.

  Ik had zakelijke profiel foto's nodig en degene die op de zaak waren gemaakt waren stijf en onnatuurlijk. Gelukkig ben ik toen bij Astrid terecht gekomen. Deze foto waren vrolijk, natuurlijk en ontspannen maar nog steeds zakelijk.

  Meer...
  PaulPaulOntspannen en natuurlijk
 • Ik heb Astrid Bron Fotografie om een fotoserie gevraagd waaruit ik een foto zou kunnen kiezen voor mijn LinkdIn pagina e.d. Ik heb een ruime variatie aan foto's ontvangen waar ik op verschillende manieren treffend was vastgelegd. Ik heb uiteindelijk niet 1 maar 6 foto's gekozen. :uitstekend

  Meer...
  Hens de KoningHens de KoningUitstekend!
 • Voor mijn webshop www.evika.nl was ik op zoek naar een fotograaf die mijn producten op een goede manier kon fotograferen. Met Astrid een afspraak gemaakt om mijn wensen met haar te bespreken. Mijn wensen heeft Astrid vertaald naar voor mij perfecte productfoto’s.
  Ik kijk terug op een prettige samenwerking waarin gemaakte afspraken zijn nagekomen. Prettige samenwerking. Zie ook het bijbehorende Blog.

  Meer...
  JaapJaapPrettige samenwerking
 • Ik ben bij Astrid geweest om een profielfoto te maken voor mijn zakelijke website en Facebook. Fijne ontspannen sfeer en een foto waar ik heel blij mee ben. Top gedaan!

  Meer...
  MargreetMargreetFoto waar ik heel blij mee ben