Zakelijke fotografie

We leven in een tijd waarin social media een belangrijke rol speelt en waardoor een goede profielfoto essentieel is voor een professionele presentatie. Als fotograaf maak ik daarom ook zakelijke portretfoto’s op locatie of in mijn studio. Dit kunnen formele foto’s zijn maar uiteraard ook spontane. Ik maak graag een serie die vertelt wie jij bent en wat je doet.

Voor bedrijven maak ik reportages. Branding shoots, projecten, evenementen zijn een greep uit de mogelijkheden die je bedrijf goed in beeld kunnen brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je graag de mogelijkheden.

Zakelijke fotografie

Profielfoto

Een mooie profielfoto draagt bij aan een professionele presentatie. In een ontspannen sfeer maak ik een serie foto’s in mijn studio. De uitstraling bepalen we samen waardoor de foto’s perfect toepasbaar zijn. Voor LinkedIn vraagt een foto immers een andere aanpak dan die voor het Intranet van je bedrijf of het bedrijfsmagazine.

Het is mogelijk om een visagiste in te zetten, geef dit even aan bij je boeking.

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie op locatie

Zakelijke fotografie vraagt vaak een andere aanpak en voorbereiding. Daarom is het belangrijk dat het gebruik van de foto’s vooraf duidelijk is. Tijdens een intakegesprek bepalen we daarom de verwachtingen en uiteindelijke aanpak. Sfeerfoto’s van het bedrijf, branding, projecten of evenementen er zijn veel mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over.

Kijk voor foto’s in de zorg op mijn website Zorgfotograaf. Hier vind je meer informatie over mijn aanpak en brede ervaringen met het maken van foto’s voor zorgondernemers en instellingen.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Laat je gegevens achter en ik vertel je er alles over:

Vraag informatie aan