Vertel me het verhaal en ik zorg dat de foto erbij past

Vertel me het verhaal en ik zorg dat de foto erbij past

Astrid Bron

Over Astrid Bron

Ik ben Astrid Bron en gepassioneerd fotograaf. Vanuit het centraal gelegen Bussum maak ik foto’s in ons mooie land en daarbuiten. Als fotograaf focus ik mijzelf op bruidsfotografie en familie fotografie. Dit zijn de vormen van fotografie die mij het meest aanspreken het geen dan weer zichtbaar is in het resultaat.

De beste foto’s roepen een herinnering of emotie op. Hoe was het op dat moment, wat ging er door je heen. De gezichtsuitdrukking van een ouder of de tedere handreiking van een kind. Om dit te bereiken heb ik oog voor detail en het totale beeld. Opdrachtgevers kiezen mij vanwege mijn enthousiasme, openheid en spontaniteit. Mijn foto’s zijn fris, origineel en een waardevolle weergave van dat moment.

Ik vind het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben met mijn opdrachtgevers. Een foto of reportage zijn immers erg persoonlijk. Daarom besteed ik veel tijd aan de voorbereiding van een fotosessie. Wat is de reden van de foto? Wat is de voorkeur: statisch, romantisch of actief?

Ik heb mijn professionele opleiding gehad bij The Fotofactory Amsterdam en de Fotovakschool (Amsterdam). Geïnteresseerd? Laten we dan kennismaken, een afspraak is zo gemaakt.

Mijn dochter Kate heeft het heel leuk gehad tijdens de fotosessie bij Astrid. Zij voelde zich helemaal op haar gemak en de resultaten zijn geweldig. Heel erg tevreden over de gemaakte foto’s!

Mayke OvergoorMayke OvergoorTop!

Zeer enthousiaste fotograaf die de dag op een mooie manier heeft vastgelegd. De foto's geven een prachtige samenvatting van hoe wij de dag met iedereen beleefd hebben.

Adriaan en MyrtheAdriaan en MyrtheSuper

Ik had Astrid leren kennen tijdens een informele setting waar zij foto’s maakte. Toen ik later haar foto’s zag heb ik Astrid benaderd voor een zakelijke opdracht. Het ging om foto’s maken voor mijn website. Wederom was ik blij verrast door het resultaat. Mooie strakke foto’s in diverse bewerkingen aangeleverd. De samenwerking met Astrid verliep zeer prettig; zij heeft een open, no nonsens, manier van werken en kan snel schakelen en afstemmen op de situatie. Heel tevreden met het resultaat.

WillemijnWillemijnHeel tevreden met het resultaat

Het was super gezellig en een goede fotograaf waarmee je kan lachen. In het begin vonden mijn broer en zusje het een beetje spannend, maar omdat het leuk en gezellig was, was dat al snel weg.

In het begin een paar spring foto’s om los te komen waren top. De foto’s zijn echt heel mooi geworden. Zou er zo nog een keer heen gaan als ik een fotograaf nodig heb. Echt top.

LisanneLisanneGoede fotograaf waarmee je kan lachen

Eerste keer dat we zo iets lieten doen….was heel ontspannen en resultaat erg mooi! We komen graag terug! Zie ook het bijbehorende Blog

SonjaSonjaWe komen graag terug!

Ik ben bij Astrid geweest om een profielfoto te maken voor mijn zakelijke website en Facebook. Fijne ontspannen sfeer en een foto waar ik heel blij mee ben. Top gedaan!

MargreetMargreetFoto waar ik heel blij mee ben

Na meerdere fotoshoots bij Astrid gehad te hebben, was de keuze nu ook snel weer gemaakt. Een nieuwe gezinsfoto voor beide jarige oma’s, dat is wat we graag wilde. Het liefst buiten, maar zelf een locatie bedenken vond ik erg lastig, Astrid heeft ons daar goed in kunnen adviseren. Astrid stelt je op je gemak, waardoor het poseren voor de foto’s makkelijker gaat. Dit geldt helemaal voor onze kinderen, daar nam ze rustig de tijd voor. Ondanks dat de jongste geen zin had, is dit op de foto’s niet te zien. Zie ook het bijbehorende Blog

LianneLianneAstrid nam rustig de tijd

Je hebt heel veel tijd voor me genomen en de laatste foto’s zijn de foto’s die ik uiteindelijk gebruikt heb, dus dat was je extra tijd absoluut waard. Thanks

AlcanneAlcanneAbsoluut waard

Een super leuke fotoshoot samen met mijn dochter bij Astrid Bron Fotografie. Het was een gezellige middag met hele mooie foto’s als resultaat! Aanrader.

MarinaMarinaAanrader!

We hebben een zeer goede ervaring gedurende de dag gehad, ook van andere gasten ontvingen wij positieve reacties, met name de manier waarop de gasten op hun gemak zijn gesteld. Hierdoor zijn veel mensen ontspannen op de foto gegaan.

De creativiteit en diversiteit in de foto’s zijn als zeer positief ontvangen. Ook het hele voortraject is zeer goed verlopen waarin al onze wensen kenbaar zijn gemaakt en ook zijn uitgevoerd. Het boek is naar wens uitgevoerd. Alles naar wens! Zie ook het bijbehorende Blog

WisselooWisselooOntspannen op de foto
1 2 3