Over mij

Ik ben Astrid Bron en gepassioneerd fotograaf. Vanuit het centraal gelegen Bussum maak ik foto’s in ons mooie land en daarbuiten.

 

Als fotograaf focus ik mijzelf op bruidsfotografie en familie fotografie. Dit zijn de vormen van fotografie die mij het meest aanspreken het geen dan weer zichtbaar is in het resultaat.
De beste foto’s roepen een herinnering of emotie op. Hoe was het op dat moment, wat ging er door je heen. De gezichtsuitdrukking van een ouder of de tedere handreiking van een kind. Om dit te bereiken heb ik oog voor detail en het totale beeld.

 

Opdrachtgevers kiezen mij vanwege mijn enthousiasme, openheid en spontaniteit. Mijn foto’s zijn fris, origineel en een waardevolle weergave van dat moment.

 

Ik vind het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben met mijn opdrachtgevers. Een foto of reportage zijn immers erg persoonlijk. Daarom besteed ik veel tijd aan de voorbereiding van een fotosessie. Wat is de reden van de foto? Wat is de voorkeur: statisch, romantisch of actief?

 

Kortom:

“Vertel me het verhaal en ik zorg dat de foto erbij past”

 

Ik heb mijn professionele opleiding gehad bij The Fotofactory Amsterdam en de Fotovakschool (Amsterdam).

Geïnteresseerd? Laten we dan kennismaken, een afspraak is zo gemaakt.

 

Reviews
Wat vonden klanten?

Top!

Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. Astrid heeft precies datgene in huis waar je op hoopt als je portretfoto’s laat maken: naast goede materialen veel enthousiasme, een persoonlijke aanpak, oog voor detail en gevoel voor timing. Dit heeft tot een heel mooi resultaat geleid.

Aleida
Zakelijke fotografie (profielfoto’s)
Goed
Goed

Goed : Astrid heeft onze bruidsreportage verzorgd. Vooraf hadden we telefonisch contact om onze wensen door te spreken. Dat verliep heel prettig.
Op de dag zelf verliep alles zoals afgesproken. Met haar vrolijkheid en gezelligheid maakte Astrid het foto’s maken tot een heel leuke ervaring.
We zijn blij met het eindresultaat. De reportage is een mooie weergave van een prachtige dag.

Martina Langeveld-Huigen
Bruidsreportage
profielfoto
Moooooooi!

De opdracht was één of meer leuke, herkenbare profielfoto (’s ).
De samenwerking verliep uitstekend. Ik vind Astrid een heel aardige, spontane en tegelijkertijd zeer professionele vrouw.
Het resultaat? Mooie en ook leuke foto’s.
Erg goed getroffen!

Anita de Nennie
Zakelijke fotografie (profielfoto’s)
Top
Top!

Ik was er zenuwachtig om foto’s te laten maken. Het is zeker niet mijn hobby. Astrid gooide alles in de strijd om mij op mijn gemak te stellen en daar is zij zeker in geslaagd. Wat ik ook heb gewaardeerd, is het feit dat Astrid echt alle tijd neemt en niet na half uurtje aangeeft dat de tijd voorbij is. Ze gaat net zo lang door totdat zij de goede foto’s heeft gemaakt. Ik ben erg blij met mijn foto’s. Dankjewel, Astrid! Keep up the good work!

Anita
Zakelijke fotografie
enthousiasme
Enthousiasme

Dank voor je energie en enthousiasme. Je hebt onze bruiloft vastgelegd met oog voor detail. Leuk, want bij het bekijken van de foto’s vallen ons dingen op die op de dag zelf helemaal langs ons heen zijn gegaan. Een fantastisch aandenken aan een prachtige dag.

Mignon & Jason
Bruidsreportage