De Gele Cactus

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Instagram cursus smartphone fotografie!

Voordat wij meer informatie over onze cursus geven, zullen wij eerst even kort iets over onszelf vertellen. Wij zijn Astrid Bron en Gonda Meurs en wonen in Bussum (Astrid) en Hilversum (Gonda). Zoals je misschien al vermoedt zijn wij allebei fotograaf. Astrid is gespecialiseerd in zorgfotografie en Gonda in documentaire familie fotografie. Daarnaast fotograferen wij ook regelmatig bruidsreportages en zakelijke reportages, soms doen wij dit ook samen, heel erg gezellig! Wil je meer zien van ons werk? Neem dan een kijkje op www.zorgfotograaf.nl en www.dayinmylife.nl

Hieronder hebben wij de belangrijkste vragen over de cursus gezet. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur hiervoor een mailtje naar

DSC_3937b

Wat leer ik?

De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  • Licht, het belang van licht tijdens het fotograferen. Wat is het mooiste licht om in te fotograferen? Hoe kan je met een smartphone mooie belichte foto’s maken?
  • We geven je verschillende compositietips om betere foto’s te maken.
  • Hoe maak je de mooiste selfie!
  • We laten je zien hoe je een foto krachtiger maakt door een goede nabewerking. Donkerder en lichter maken, schaduwen weghalen, foto’s recht zetten, omzetten naar zwart-wit en nog veel meer komt aan bod.
  • Bonus: tips over kinderfotografie.

Hoe kun je deze cursus volgen?

De cursus is te volgen via ons Instagram account na inschrijving krijg je toegang tot het account. De cursus bestaat uit 4 cursusdagen + 1 bonusdag + 1 livesessie die in je stories te zien zijn. De stories van de cursusdagen slaan wij op in de hoogtepunten en kun je een maand lang terugkijken. Let op: de livesessie kun je niet een maand terugkijken, deze blijft slechts 24 uur beschikbaar. Op de cursusdagen staan vanaf 10:00 uur de stories online. In totaal zullen de stories rond de 15 minuten per dag duren.

Hoe lang duurt de cursus en wanneer kan ik de cursus volgen?

De cursus duurt in totaal 11 dagen.
De cursus begint op maandag 13 januari en duurt t/m donderdag 23 januari. De cursusdagen zijn maandag 13 januari, woensdag 15 januari, vrijdag 17 januari, maandag 20 januari, woensdag 22 januari (bonusdag fotograferen van kinderen) en donderdag 23 januari 20:00 uur is de livesessie met Q&A. Kun je de stories niet bekijken op deze cursusdagen? Geen probleem, je kunt de stories een maand lang terugkijken. Alleen voor de livesessie geldt dit dus niet, deze is 24 uur beschikbaar.

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die beter wilt leren fotograferen met een smartphone! Je hebt geen specifieke smartphone nodig, zolang er maar een camera op zit.

Hoeveel kost het?

De cursus kost € 29,- (inclusief btw).

Cadeaubon
Onze cursus is natuurlijk ook een heel leuk om te geven op pakjesavond, onder de kerstboom of gewoon omdat je iemand wilt verrassen met een origineel cadeau. Wil je iemand een cadeaubon geven, vul dan onderstaand inschrijfformulier in en schrijf bij ‘Opmerking’ het woord cadeaubon. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

 
 

Verificatie

Met de verzending van dit formulier gaat de opdrachtgever akkoord met de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 alsmede het gebruik van de foto’s voor publicitaire doeleinden door De Gele Cactus.