Ik ben vaste event fotograaf op het Security Café.  Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd om kennis te delen in de beveiligingssector. Alphatronics is hiervoor de initiatiefnemer en hoofdsponsor.

Door middel van een congres, met aansprekende sprekers zoals John van den Heuvel, Sander Duivestein en Richard van Hooijdonk. Hier door worden de bezoekers geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen in de beveiligingssector. Ben van den Burg is de vaste dagvoorzitter die op een enthousiaste wijze de sprekers aankondigt. Hij kan als geen ander  het publiek actief bij het programma betrekken. Er hangt een fijne sfeer en er komen veel mooie interessante vragen uit het publiek.

Tussen de sprekers door hebben de bezoekers de mogelijkheid om de nieuwe producten en trends te zien op het gebied van beveiliging. Onder het genot van een hapje en drankje zijn er volop mogelijkheden om te netwerken.

Het congres wordt afgesloten met een uitgebreid buffet. Het Security Café vindt plaats in het gastvrije Hart van Holland in Nijkerk.

In de huidige tijd lijken congressen en beurzen ver weg. Maar bij het eerst volgende Security Café ben ik er weer bij om deze als event fotograaf vast te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden over event fotograaf of gewoon vrijblijvend kennismaken? Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op:

Vraag informatie aan
Ben van den Burg
Hart van Holland Event fotograaf
John van den Heuvel event fotograaf
Richard Hooijdonk Fotograaf Bussum event fotograaf
Jos Herrebrugh en Ben van der Burg