Blog2019-08-21T15:20:29+01:00

Familieshoot op de Hilversumse heide

Vorige week liep ik voor een familieshoot op de Hilversumse heide. Charlotte wilde graag haar jarige zus Valerie met haar dochter verassen met een leuk verjaardagscadeau. Het was een ware verrassing voor Valerie. Het weer was super en de hei is prachtig op dit moment. Het was een uurtje heerlijk fotograferen,

 

In deze mooie herfstmaanden is het nog erg […]

Fotoshoot in het Gooi

Voor een fotoshoot in het Gooi zijn ontelbaar veel mooie plekken beschikbaar. Zowel voor portretten als ook voor een familieshoot is altijd een geschikte locatie te bedenken. Zo kom ik vaak op de heide van Bussum of Hilversum, het strand van Huizen of Blaricum maar ook bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ‘s-Graveland. Dus een […]

Visitekaartjes ouderwets?

Toch wel handig visitekaartjes!

 

Eigenlijk dacht ik deze digitale tijd geen visitekaartjes meer nodig te hebben. Toch blijken veel klanten en leveranciers het erg handig te vinden.
Als fotograaf kan mijn profielfoto natuurlijk niet ontbreken. Als ik een visitekaartje zie met een foto heb ik gelijk weer beeld bij het gesprek of de persoon zelf.

 

Lijkt het je, net als mij, ook handig […]

Familiereportage

Een familiereportage in het bos, dat vond Lianne een leuk kado voor de beide oma’s

 

Ze belde me op om de mogelijkheden te bespreken. In mijn Studio of toch buiten. Het werd het laatste: een buitenreportage. Dan is het natuurlijk de vraag waar. Hier in het Gooi heb je zo veel mooie plekjes om een familiereportage  te maken.

Een datum wordt geprikt en op […]

Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd?

Ben jij op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd?

Dan begint nu het leukste deel: plannen maken voor jullie trouwdag. Wanneer, waar, welke gasten, welk vervoer, thema, trouwpak, bruidsjurk, schoenen, bruidsboeket, trouwringen en nog veel meer. En dan natuurlijk de vraag “wie legt deze mooie dag voor jullie vast”?

 

Voor iedereen die op Valentijnsdag 2016 ten huwelijk is gevraagd heb ik een unieke aanbieding. Laat je […]

Fotostudio Bussum

In mijn fotostudio in Bussum maak ik foto’s van gezinnen, portretten of profielfoto’s.

 

Zo kwam, net op de valreep van 2015, een familie in mijn studio in Bussum om een fotoreportage te maken als verassing voor Opa en Oma die 50 jaar getrouwd zijn.

Na binnenkomst ontvang ik ze in de studio. Ik had vooraf al doorgenomen wat voor soort foto’s ze wilden […]