Gisteren kwamen René en Marit hun bruidsalbum ophalen. Onder genot van een kopje koffie hebben we samen de dag nogmaals herleeft. Leuk om te horen hoe zij het hebben ervaren.

 

Marit en René zijn  op Fort Wierickerschans getrouwd, een prachtige trouwlocatie die ruim is opgezet. De omgeving rond en in het fort lenen zich goed voor een mooie bruidsreportage. Daarnaast is het ook mogelijk om de ceremonie hier te laten plaatsvinden.

 

René komt van de zeevaart en wilde graag dat water als thema op hun dag zou terugkomen. Hij wilde als verrassing met Marit voor de gasten met een boot aankomen. Dit hebben ze bij het Fort Wierickerschans goed opgepakt. Na hun bruidsreportage is het bruidspaar  op een boot gestapt. Nog voordat ze samen wegvoeren is René zijn favoriete bruidsfoto gemaakt. Voor hem favoriet omdat de zwanen zo mooi boven de molen vliegen en hij samen met zijn Marit op het water zit.

 

Marit is lerares en haar creativiteit heeft ze in deze bruiloft goed gebruikt. Zo heeft ze Nienke, de dochter van hun vrienden, een belangrijke rol gegeven. Na het “Ja”-woord kwam Nienke richting een schoolbord en veranderde daar Marit haar achternaam. Dit is één van de favoriete bruidsfoto’s van Marit in het bruidsalbum. Leuke tip voor je eigen bruiloft.

Favoriete bruidsfoto

Bruidsalbum